15.02.2019 г., 15:23 ч.

Предложение 

  Поезия » Любовна
457 0 0

Как бързо времето си мина 

и с теб неусетно направихме година.

Оказа се ти невероятен смелчак,

как така реши се на предложение за брак?

 

В октомврийска сутрин събуди ме рано,рано

сънливо аз просто ти кимах неразбрано

Каза ми,че ще ходим за риба далече ,

но аз не те слушах,така ми се спеше.

 

Бяхме някъде около Софийски район 

когато през прозореца видях балон.

За миг разсъних се с настроение 

докато в студа чакахме с теб с нетърпение.

 

Издигнахме се високо с големия балон

и пред нас разкри се синия небосклон.

И макар че потрепервах малко страхливо 

Небето ,пейзажа-беше уникално красиво.

 

Както бях от високото улисана,

изведнъж останах слисана,

когато ти падна на един крак

Боже,не вярвах ,ти предложи ми брак.

 

Невероятно романтично как "Да" да не изрека

та аз съм най-щастливата жена на света.

Този ден прекрасен и незабравим

ще остане завинаги мой най-любим.

 

                                                                 27.10.2018

 

© Христина Кузмич Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??