8.08.2010 г., 11:22 ч.

Предотпускарско 

  Поезия » Друга
807 0 16

Със силует на сърна

 ранината прибяга

 и дорде да усетя –

разцъфна денят.

По клепките му

 усмихна се росата,

с чаровни трапчинки,

 на пъстрия свят.

Потръпна тишината -

под трелите на песен птича,

докосна тя за миг душата

и стръкче надежда

 във нея покълна,

че красотата ще открие

и към висината

скоро път ще си пробие...

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??