12.02.2019 г., 9:55 ч.

Предпазливо-посветено 

  Поезия
187 0 1

Когато искам да се заредя с любов,
отварям пощата си и чета писмата ти.
Такава нежност има в тях! 


До необятност!

За да почувствам пак, че съм жена,
набирам телефона ти и ти говоря.
Запалваш в слабините топлина,
направо огън!

 

Подробностите някак си спестявам,
че си далечен, че си с нея.
Не вярвам (вече) в светостта на любовта,
но вярвам в тебе.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??