3.12.2009 г., 20:19 ч.

Предположение 

  Поезия » Гражданска
390 0 0

В деня е самотата

на слепия творец.

Все странстващ, без утеха,

нестигайки далеч,

се блъска и реди

в тълпите от глупци.

 

Нощта му е убежище,

поне е мрак за всеки.

По-тиха и спокойна

от звездните пътеки.

Дали го приютява, обаче,

е загадка.

Навярно всеки сам е,

когато е извадка.

 

 

 

15.11.2009г.

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??