15.08.2005 г., 0:06 ч.

Предпоследно 

  Поезия
583 0 1
Недоразбрал за силата на обичта ми,
приведен,наранен,си тръгваш.
След теб остават празните ми длани,
увисналият вик да се обърнеш.
Остава пустота и тъпа болка,
адреналинът само бие във ушите.
Остава време да си ближа раните,
потраквайки сметалото на дните.
А всичко беше като истинско-
ръце,очи,в които да потъвам.
Не спирай!Просто гласно мисля.
Върви!Зачеркнатите чувства ще
                           те спъват!

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??