Всяка жена от рано започва да умува
празникът на жената как да празнува,
а аз без планове, без надежда и мечта.
Зная, че ще го срещна отново сама.
Нали нямам фирма или заведение,
как да помисля за развлечение?
Аз нямам в живота посоки и цели,
Те, моите цели... са се видели.
Някои ще имат пари за тоалет,
но на фризьор ще идат по-напред.
Парфюмът по-скъп, за самочувствие,
че са единствени, ще имат предчувствие.
Ще имат кавалер нежен, галантен -
да им подари пръстен – диамантен.
Няма и "Честит празник" да има за мен.
И тоя ще мине като всеки друг ден.
© Нели Всички права запазени