5.04.2009 г., 15:14 ч.

Предречено 

  Поезия » Еротична
1090 0 27

Влюбена сирена -

плувам в погледа ти влажен...

В твоята вселена

като феникс се възраждам.

 

Плискат се вълните

в бряг от чувства споделени.

Милват ни лъчите -

аз съм в теб и ти си в мене...

 

Кротко се пречистваш

във сълзите ми горещи.

Морни сме въздишки

от любов и още нещо...

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??