5 abr 2009, 15:14

Предречено 

  Poesía » Erótica
1089 0 27

Влюбена сирена -

плувам в погледа ти влажен...

В твоята вселена

като феникс се възраждам.

 

Плискат се вълните

в бряг от чувства споделени.

Милват ни лъчите -

аз съм в теб и ти си в мене...

 

Кротко се пречистваш

във сълзите ми горещи.

Морни сме въздишки

от любов и още нещо...

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??