25.10.2007 г., 22:59 ч.

ПРЕДСМЪРТНО 

  Поезия » Любовна
919 0 8

АХ, МАЛКА МОЯ, КОЛКО ТЕ ОБИЧАМ!
НО НЯМА ДЪЛГО ОЩЕ ДА ЖИВЕЯ
И НЯМА СМИСЪЛ В ОБИЧ ДА СЕ ВРИЧАМ.
НО КАК ЖЕЛАЯ, СКЪПА, КАК КОПНЕЯ
ВЪВ ТВОИТЕ РЪЦЕ ДА ОТМАЛЕЯ!

И НОЩЕМ ВЪВ СЪНЯ ТИ ДА НАДНИЧАМ...

 

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??