Ще трябва да се направя на мъж, за да спазя римата :)
---------------------------------------------------------
В един поглед преди време
изцяло загубих се тогава,
хипнотично загледан в него,
да не зная къде се намирам.
Чудото бе в разширената зеница,
в този поглед тъй закачлив и мил,
за миг представих си, че виждам
- удоволствието, ако бях го причинил.
© Зорница Аламанчева Всички права запазени