25.11.2005 г., 22:31 ч.

Представа за Рай 

  Поезия
658 0 1
  

        
  Ако има Рай - как изглежда?
          Прекрасен остров,
                     море безбрежно.
          Хората ли как живеят?
          Без болести,
                     без умиращи деца,
          всеки сбъдва своята мечта.
          И няма сиво ежидневие,
          а само празници и радост -
          усмивки,  бурен смях
           без сълзи и без отчаяние.
           И песни весели се пеят,
           и всички равни са пред Бог,
           и няма злоба, няма завист
           един до друг са господар и роб.
           И няма гладни, няма жадни,
           няма страх и студ.
           Хората добре живеят
           понякога дори напук.......

© Ливия Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??