4.05.2019 г., 20:38 ч.

Представи си 

  Поезия » Любовна
641 0 1

Представи си

 

 

Представи си, че целуваш друга –

нежно, страстно, бавно...

Представи си, че докосваш друга –

нежно, с обич, плавно.

 

Представи си как я галиш по гърба,

как с устни докосваш врата,

как с нежен глас в ухото ѝ шепнеш,

как с очи я поглъщаш и сетне

 

усещаш как тръпне в екстаз

при допира ти жаден, ненаситен,

как тупка ѝ сърцето в захлас,

а пред всичко това си безсилен

 

и с радост  на страст се поддаваш,

и с нежна любов я даряваш,

и себе си цял отдаваш,

за да я притежаваш.

 

Представи се как прегръщаш... нея,

представи си как обичаш... нея,

представи си как си само неин.

Представи си... и ела при мен.

© Bilyana Dragulova Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1933 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??