6.09.2008 г., 16:50 ч.

Представи си! 

  Поезия » Любовна
815 0 2

Сънувах те, че те целувам.
Представи си!
Докосвах устните ти с женски плам.
И беше хубаво... хареса ми, защото
пак можех да те имам най-спокойно.

 

Сънувах, че ме искаш,
че усещам
в сърцето си онази - истинската обич.
Горяха устните ми с всеки досег с твойте
и бях щастлива.
Представи си!
... Бях щастлива.

 

Сънувах, че се смеем с тебе.
Че хубаво ми беше в този миг.
Не вярвам в сънищата, но се молех
да бъде истината този път.

 

И се събудих...
Пак бях сама, но бях и с теб
... в сърцето!
Как исках да си истина сега.
Как исках до мен да си, но се събудих...
И беше само слънчевото утро с мене.
Представи си!

© Сандра Неста Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??