15.12.2017 г., 0:01 ч.

Преглед на печата 

  Поезия » Гражданска
501 0 1

Луна президентка
и България на три морета!
На Хоанг мъжът без дрехи,
Сидеров със нов наследник.
Бил ли е с Преслава
бигбрадърец? Едва ли.
Калфин се надявал
пенсии за Коледа да давал.
Коментар, Гранитски.
Пак на 3-та са по ц…и.
Срам е бежанците
да ни подминават, вика
Кънчо Стойчев. Ти да видиш!
Пращат 50-има
на турската граница. Да има…
Партиите се разбрали
предизборно за магистрали.
ЦСКА се слива с „Литекс“!
Българинът пръв по трипер!
Кобрата и Багата на ринга,
Райна Кабаиванска – снимка.
Два реда култура –
Теодосий Спасов не се купува.
Кич и джунджурийки
С А М О за 60 стотинки.

 

Йордан Гергов

© Йордан Гергов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??