24.04.2014 г., 11:12 ч.

преглъщам 

  Поезия » Любовна
423 0 5

изпивам на екс
бъдещето си
в кафената утайка
не оставих нито капка
която да ми се случи
без теб
не искам да знам
няма значение
какво е следващото
което ще премине на ума ми

бездомни облаци и студ
беззвездно е

изпитай ме
на екс
още веднъж
тогава няма да ми се наложи
да пия кафе
и да търся времето
под цедката
на безсънните нощи
и сенките
страхуващи се под очите ми

без захар и мед
горчиво е

 

преглъщам горчивото бъдеще

и се връщам към лунните пътища

© Северина Даниелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??