13.07.2008 г., 17:12 ч.

Прегръдка 

  Поезия » Любовна
910 1 3
В прегръдка нежна
двама влюбени сега лежат.
Унесено се гледат -
поглед в поглед спрели...
Мислите им някъде летят,
една във друга вплетени,
отдадени една на друга...
В полет лек, вълшебен,
нежен и неповторим.
В огън горят сърцата им,
огън са душите им.
И никой дъжд не би го потушил -
дори вълшебен да е той...

© Виолета Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??