26.01.2022 г., 11:38 ч.

Прегръщай ме винаги 

  Поезия » Любовна
219 0 0

Прегръщай. Прегръщай. Прегръщай ме винаги,
Когато от бездната вейне студът,
От бездната взират се роли и символи, 
Но ти ме гушни, на безкрая напук. 

 

Прегръщай. Прегръщай. Прегръщай ме винаги. 
Когато отломки от нас полетят, 
Шрапнели от златни окови и щитове, 
Отломки от чувства, от спомени, викове, 
Ела ме гушни, те не ще ни ранят. 

 

Прегръщай. Прегръщай. Прегръщай ме винаги.
В очите си давим се, скачат искри, 
Сърца на звезди във гърдите ни пръскат се. 
Гушни ме. Преди да умрем, да горим.

© Боромир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??