вдъхновено от стихът "Болка" на Индиана, публикуван на 7.01.2008
Как мога да отнема тази болка?
Да разведря сърцето ти сега.
Не искам тъжно да ти е в душата,
прегръщам те, приятелко добра.
И нека никога тъгата
не влиза в твоето сърце!
Изтрий сълзите и вдигни главата!
Виж, бъдещето е пред теб!
© Анна Дюлгерова Всички права запазени