Прегърнаха
снежинките
мечтите ни,
покриха ги
с нежен
мъх.
По-бели
са вече и
дните ни,
облечени
в дантелен
дъх.
Предколедно е...
и звънът на камбаните
нейде, нейде ехти.
Вятърът
във пазвите
неканен
е изпълнен
също
с мечти!
© Ивелина каменова Всички права запазени