20.09.2018 г., 21:20 ч.

Прегърни се 

  Поезия » Свободен стих
595 1 2

   Седни на люлката и се люлей                                        затвори очи -  пред теб ще се изправят               светове                                                                       Едните ще са черни                                                другите ще бъдат бели                                                 Ще има гора от пеперуди                                                  а другото ще е пустиня                                        Протегни ръка и посочи                                      изборът е нещо важно                                                Намери се!                                                                Цветни люляци разкриват теб                                  Спри люлката. Прегърни се!                      

© Любов Никифорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??