Седни на люлката и се люлей затвори очи - пред теб ще се изправят светове Едните ще са черни другите ще бъдат бели Ще има гора от пеперуди а другото ще е пустиня Протегни ръка и посочи изборът е нещо важно Намери се! Цветни люляци разкриват теб Спри люлката. Прегърни се!
© Любов Никифорова Todos los derechos reservados