7.02.2012 г., 23:43 ч.

Прекалихме 

  Поезия » Любовна
556 1 0

Прекалихме

 

Мислехме, че ще бъде лесно
в началото още всичко да прекратим,
когато точно е най-интересно -
да спрем и ежедневието си да продължим...
И както предположих - не успяхме,
казвахме си: "Само този път"...
... дрехите на пода разпиляхме
и оставихме душите да летят...
Бяхме заедно, но без чувства,
без да влагаме нищо в това,
само устните ни да се вкусват
и да бъдем заедно в нощта...
Без ревност, без претенции все бяхме,
уж нямаше почти нищо между нас,
не осъзнавахме колко грешахме,
отдадени само на лудост и страст...
Живеехме бурно, не мислехме за края,
музиката усилвахме, щом не искахме да чуем,
но сега как да прекратя, не зная,
отношенията си с погледа ти влюбен...
Уж не беше нищо, а виж ни сега -
по-разстроени сме от приятели дългогодишни,
това е поредният урок на любовта,
че след пролетта не се ядат отново вишни!


23.08.2011

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??