27.09.2017 г., 19:21 ч.

Прекрасница 

  Поезия
1591 2 2

Прекраснице, душата ми омая.

Ума ми взе и в бяла тишина

със пръсти нежни прелести извая

по цялото ми тяло. А в нощта...

 

в косите вплиташ дивни хризантеми.

Във вените пулсира любовта.

В очите ми потъваш без предели.

Прекраснице, на теб благодаря!

 

Благодаря и за пожарите в сърцето,

за топлинката и уюта в моят дом.

Теб Бог ми те изпрати от небето.

Прекраснице, без теб съм болка, стон...

 

Без теб съм в омагьосана Вселена.

Мечтите ми умират без вина.

Отминалото днес е вече вчера.

Прекраснице, бъди до мен СЕГА !

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??