19.07.2015 г., 10:55 ч.

Прекрасно 

  Поезия
634 0 3

Добре поддава

Добър

Мускулен тонус

И ту... (не се чете...)

Гука

Смее се

 

...

 

Аз ще направя

Това

Изнемощял

От осилите

Утробите

И гъвкавите брегове на паважа

 

Аз ще седна

До кучето

Ножицата

И звездопада

 

...

 

Добро общо състояние

Отглежда се

От Бабата

Храни се 

Капризно

Но ТЯ

Е настоятелна

Извежда се навън

 

...

 

И кратко

По погребите

На житейските 

Недостатъци

Да пишеш

Когато тъгата

Е само сбор

 

....

 

Видимо

Е порасъл

Започнал

Да се храни

Ходи

Около

Неподвижни опори  

Тича – добре

Говори правилно

 

...

 

КОКО –

Тъмничаря

На дърветата

Птици

 

...  

 

Добре

Охранено дете

Добър

Мускулен тонус

... 

 

Не е избор

Не е пещера

Не са нокти

Не са брамини

 

Дни

Са...

....

 

Потвърдено е

Правилно 

Потвърждаване

С мотивировката

 

...

 

Кратка форма

По ръкавелите

На читателя

 

Да си примляскаш

Егото

От пришествия

 

...

 

Трансмисиите на сърцето

Предполюциите на ума

 

Осиновената

Котка

Самсара

...

 

Прегледан в дома

Повърнало

 

....

 

Да се

Самоосвиркаш

До недостатъчност

По утъпканите

Магистрали

На вените

 

...

 

Добро

Психомоторно

Развитие

Отговаря

На възрастта

 

 

...

 

Един

Брадат човек

Обичащ

Прелюдиите

На болката

Излезе (умря)

 

...

 

Кашля

От два дни

Със сухи

Свиркащи 

Хрипове

 

...

 

И Тя

Ме остави

Да пиша

Студен

Житейски меморандум

 

...

 

Прегледан в дома

 

...

 

 

Покрусата

Като шедьовър

 

Потните жлези

Като куче

 

...

 

Добро

Общо състояние

Правилно развит

 

...

 

Алтер егото

На моя 

Сетер

Се сприятели

 

 

...

 

 

На децата

Наблюдавани

От детска консултация

Се прави етапна епикриза

Един път годишно... 

 

...

 

Моята жена

Не чува

От раждането си

А пък аз

Постоянно 

Крещя

В мнемоничния

Палат

На ума си

 

...

ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЗДРАВНА КАРТА НА ДЕТЕ:

Аз бях роден да бъда градинар..

 

© Донърджак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прочетох си детския картон, Мисана...половината са извадки...дето казва Томас Харис - зараждането... Джак
  • Как съм те пропуснала...
    Джак!
  • Много маниерност и претенциозност съзрях в тези текстове. Неумело сблъскани думи, преобладаващо чуждици. Ще използвам речника за чужди думи, а може и google translate, Джак, с надеждата да ме лъхне изгубения смисъл на безсмислието.

    Поздрав!

    П.П. Дължа да поясня, че не аз съм написал ниска оценка на този текст.
    Нямам представа кой е. Ако си позволя някога да поставя ниска оценка на даден текст, ще го направя открито и мотивирано.
Предложения
: ??:??