15.10.2007 г., 17:38 ч.

Прекрасно е да те обичам 

  Поезия
963 0 8
Прекрасно е да те обичам,
прекрасно е да си до мен.

Да докосвам твойто тяло,
да целувам твойте устни,
да усещам твоето дихание.

Да докосваш мойто тяло,
да целуваш мойте устни,
да усещаш моето дихание.

Да усещам топлината и ритъма
на твоето биещо сърце.

Погледни дълбоко в моите очи
и ще видиш колко много те обичам.

МОЯ ЕДИНСТВЕНА И НЕПОВТОРИМА ЛЮБОВ.

ОБИЧАМ ТЕ...

© Мария Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??