1.04.2015 г., 21:14 ч.

Прекрояване 

  Поезия » Бели стихове
342 0 2



                                             ПРЕКРОЯВАНЕ

 

                                            Събира го от думи,

                                            от усмивки,

                                            от погледи.

                                            Всеки ден прекроява спомена,

                                            все по-малък

                                            и по-малък,

                                            почти с ювелирна стойност…

                                            Вече може да го носи на пръста,

                                            на шията,

                                            и да го забравя

 

                                            всеки път

                                            на различно място…

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??