3.08.2017 г., 21:35 ч.

Преминало бъдеще 

  Поезия
286 0 0

Да гледам и да не виждам,

да слушам, и да не чувам,

да търся нещо намерено,

без да разбера, да съм там.

 

Да вкусвам, без вкус да усетя,

да вдишвам, когато издишам,

да го бутам, а то да се връща,

да губя, защото печеля.

 

Да мразя, когото обичам,

да тичам, когато се спирам,

да бягам от нещо измислено

да вярвам, без да повярвам…

 

Да знам, а да не искам,

да се смея, защото боли…

Да няма, а да намирам,

в купата сноп от игли…

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??