21.07.2013 г., 19:29 ч.  

Пренаписана приказка 

  Поезия » Любовна
548 0 0

Отрупана оставам с ябълки
и никоя за моята уста.
Дните със теб непрекарани
намаляват шанса да съм изядена.
  А съм направена по твоята захапка
и твои са телесните квадрати.
Кога ще мине тази меланхолия?
Когато се събудиш, отрупан с ябълки!

© Сирарпи Мирзоян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??