Jul 21, 2013, 7:29 PM  

Пренаписана приказка 

  Poetry » Love
545 0 0

Отрупана оставам с ябълки
и никоя за моята уста.
Дните със теб непрекарани
намаляват шанса да съм изядена.
  А съм направена по твоята захапка
и твои са телесните квадрати.
Кога ще мине тази меланхолия?
Когато се събудиш, отрупан с ябълки!

© Сирарпи Мирзоян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??