20.02.2013 г., 18:38 ч.

Пренасищаща на допир 

  Поезия
884 1 0

 

 

Пренасищаща на допир

 

 

Недостатъчна по време,

Пренасищаща на допир,

Това е странното усещане -

Пиано, ти и непознати ноти.

 

 

        + + +

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??