6.08.2007 г., 19:04 ч.

ПРЕОБРАЖЕНИЕ 

  Поезия
713 0 10
 

Преображение . Преобрази се и времето.

Искам и аз да се преобразя

И да сваля от плещите си бремето,

И с добрината си да ви заразя.

Нека изсъхне от семе и корен

Всичкото зло на тази земя.

Злият да стане от мен по-покорен,

Да завладее доброто света.

Искам да сложа ново начало:

Злото в добро да се преобрази.

Всичко да бъде единно и цяло,

Всички да бъдем братя, сестри.

Чиста Любов преизпълва сърцето ми -

Водопади от обич и топлина.

Преобрази се дори и лицето ми,

Озарено от нова добра светлина.


Да бъде обладана цялата земя

От свещeна любов и доброта!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??