1.04.2008 г., 22:01 ч.

Преплетени в безкрая 

  Поезия » Любовна
714 0 1
Две души, преплетени в безкрая,
нежно тръпнещи от любовта,
потънали страстно в омая -
те усмихнато гледат на света.

Две ръце, силно преплетени,
твоята властно обгръща моята
и на вечно щастие орисани -
разцъфва в пръстите ни пролетта.

Две сърца бият в ритъма на младостта -
на любов се сляпо отдават,
поглъща ги неуморна страстта -
те заедно неспирно побеждават.

Всеки ден се осмисля с обичта,
тя с усмивки нас дарява,
живота ни - една осъществена мечта,
с неистова смелост озарява.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??