28.02.2008 г., 18:29 ч.

Препрограмиране 

  Поезия » Любовна
910 0 24

Бушоните ми за любов прегряват...

Броя до три, а двойката не виждам...

Сезоните ли с мене си играят?

В хормоните ли бедствено прииждам?

 

Сим-картата ми пълна с номера е.

За чук и чао - с лопата да ги ринеш...

Да звънна и заварката ще стане...

Гуджуци - бол, опашката щом вдигнеш...

 

Додея ми от Дяволи рогати.

За Ангел бял отдавна си мечтая...

Че грешница щом с Ангел се заклати -

препрограмира пътя му към Рая...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??