22.01.2022 г., 10:55 ч.

Прераждане 

  Поезия » Друга
238 2 3

Събирам две и две

в чертичката

на стиснатите устни.

 

Въртя глава,

като дете,

отхвърлящо страха си,

 

да допусне,

горчилката

на нужния му лек.

 

Наум вървя към Теб,

препъвайки се

в искреното чувство.

 

А то - тежи

като въпрос,

увиснал в сетната минута.

 

Целувам те.

Светът

престава да се лута.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??