28.08.2009 г., 22:42 ч.

Прераждане 

  Поезия » Друга
416 0 0

Поглеждам аз в лицето

своя образ, в огледало

отразен и виждам сякаш

друг човек,

убил човека в мен.

 

Гледам в огледалото очите,

чужди гледат ме и те,

търся всякой спомен от мечтите,

ала те бледнеят повеч`

всеки ден…

 

Безброй съм пъти аз

умирал и всеки път все

нов се раждам, различен,

някак си дрогиран от самота

и зло,

и болка... страдам.

© Михаил Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??