13.02.2010 г., 11:28 ч.  

Преродена 

  Поезия » Бели стихове
741 0 3

Търся опорна точка.

В небето –

или във мен.

Разлиствам душата си

в дървото на живота:

преоткривам се

за безусловната любов,

наречена условна.

 

Не очакваш

и тогава намираш.

 

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??