10.07.2018 г., 9:28 ч.  

"Преса.БГ" 

  Поезия » Гражданска
929 2 2

Четеш през облак от кафе

и никотинова завеса –

какви са "хитовете" 

на съвременната преса!

 

Четеш – как нейде

се откриват Магистрали,

та после се налага –

там да "припкат" самосвали!

 

Четеш – как Някой, Някого –

решил да не послуша –

и в резултат –

затънал чак до гуша!

 

Четеш – как някъде –

се сключват сделки

напук на Майките

със Черните фланелки!

 

Как се облажила една

кметска хитруша !

А трима пък –

как се спасили от кауша !

 

Как Нещо, Някой,

Някому - Не дал...

Изобщо – ...

Турски сериал... !"

© Момчил Манов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво! Преди 13 години спрях да чета преса и да гледам телевизия (всичката масмедиа), след като разбрах какъв мозъчен промивалник е, и колко непродуктивно е да губиш времето си в четене на фалшиви новини за свят пълен с измама
  • БГПреса, (преса) - на престъпници метреса! Харесах! Поздрави, Момчил!
Предложения
: ??:??