15.04.2024 г., 15:30 ч.

Преследват ме сини очи 

  Поезия » Любовна
137 3 8

      

Преследват ме сини очи

 

В косата ми вятър танцува,

докосва ме люляков цвят,

сърцето ми пак се вълнува

и носи  се син аромат.

 

Реката ми пее вълшебно,

мечтите в небето летят,

а слънцето мило и нежно,

обсипва ме в златен брокат.

 

Усмихват се чудно цветята

и търся в тревичките знак –

ще бъдем ли заедно двама,

ще срещнем ли изгрева пак.

 

Сърцето ми тебе ще чака,

защото тук люляк цъфти

и в някаква чудна забрава

преследват ме сини очи.

 

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??