19.06.2016 г., 12:23 ч.

Престана ли да търсиш...?! 

  Поезия » Философска
935 1 5

 


Престана ли да търсиш

още преди много време -

твоето място в света,

вдлъбнатината на Душата,

само за теб предначертана,

от Съдбата и на земята обещана...?!

Мит или истина е небето,

но винаги чувстваш го истинско:

Жената, сбъдването на мечтите,

Мелодията, която те изпълва,

и на живота ти дарява смисъл;

Пещерата на Любовта,

която няма да бъде студена,

като гроба, в който си бил,

или приюта, който си познал;

Бравата, за която само ти

ще бъдеш ключа единствен,

който ще отвори скритата

от нас отвътре Вселена...


Престана ли?! Аз не, не, не!

 

© Даниело Данали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И никога не преставай!
  • Силно и истинско,точно поздравления!!!Поздравления!!!☺
  • "Престана ли?! Аз не, не, не!" Ето това е...нямам думи!!!! С лили!!! А и е много мотивиращо.
  • Аз също не съм...
    Наистина виждаш отвъд нещата!
    Красиво написано.
Предложения
: ??:??