Престана ли да търсиш
още преди много време -
твоето място в света,
вдлъбнатината на Душата,
само за теб предначертана,
от Съдбата и на земята обещана...?!
Мит или истина е небето,
но винаги чувстваш го истинско:
Жената, сбъдването на мечтите,
Мелодията, която те изпълва,
и на живота ти дарява смисъл;
Пещерата на Любовта,
която няма да бъде студена,
като гроба, в който си бил,
или приюта, който си познал;
Бравата, за която само ти
ще бъдеш ключа единствен,
който ще отвори скритата
от нас отвътре Вселена...
Престана ли?! Аз не, не, не!
© Даниело Данали Todos los derechos reservados