4.05.2008 г., 6:47 ч.

Престори се... 

  Поезия » Любовна
567 0 7

Престори се, че жадуваш само мен.
Жаждата си напои с моите страсти.
Рецитирай стих красиво подреден...
И лъжата сладка е от твойте устни.

Излъжи, че щастието ти е в мен.
Само миг ми подари в лъжи изкусни.
После, ако можеш в този свят студен,
някому отдай се без преструвки.

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??