26.12.2005 г., 1:15 ч.

Преструвам се 

  Поезия
1033 0 2

Преструвам се,че не боли-нима аз играя тези игри?
Преструвам се,а сърцето ми ужасно кърви.
Усмихвам се и се подигравам на тази съдба.
Затварям очи и се опитвам да я променя.
Можеш да бъдеш заместен-знаеш това.
Заместен!Да,но с друго тяло-не и с друга душа.
Целувай ме-искам да усетя какво е топлина.
Убивай ме-искам да се почувствам отново жена.
Изгарям с всичката болка в мен.
Не те виждам,но пламъка става все по-свиреп.
Има ли измъкване от твойта власт?
Не,не искам да спирам да живея в този сладък Ад!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??