29.12.2017 г., 22:33 ч.

Претопение 

  Поезия
503 1 3

Прие ме в дома на отровното черно.

Постели ми ложе от камък и креп.

Стените ти някак ме гледат перверзно

и стискат лицето ми в ледени шепи.

 

Прие ме в простора на своята бездна -

нахлу в личността ми, непитайки, с взлом.

Очите ми съхнат пред теб непрочетени.

Словата ми капят неизговорени.

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??