12.11.2013 г., 19:37 ч.  

През девет планини... 

  Поезия » Любовна
596 0 2

През девет планини, в десета,

ми казваш ти, че сте добре!

Говорим си по интернета

оттатък Мраморно море!

 

А  в къщата ни полупразна

има дрехи и по пода!

Нищо вече не ме блазни!

Карам я на гладна мода!

 

Кучето ни се спомина!

Кравата ни ще се тели!

Дните цяла са дузина -

много са ни две недели!

 

Вечер филмите не гледам

със герои непознати.

Тебе искам, да преследвам

във семейните палати!

 

Филма ти да режисираш,

оператор да съм аз!

От сценарий, знам, разбираш,

а сюжетите са в нас!

 

Ти си главна героиня,

аз съм главния герой!

Ти си моята царкиня,

аз съм царя твой!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти сърдечно Мани , че се спря при мен и сподели!
  • Исмаил, твоите стихове ми носят истинска наслада.Пренасям се в един свят, в който сякаш искам да живея! И речта ти е толкова лека, има закачка, в същото време е дълбока и изживяна! Не мога да го опиша точно, защото е усещане! Почитания, М.
Предложения
: ??:??