24.10.2023 г., 9:09 ч.

През други... Очи... 

  Поезия
145 1 2

През други... Очи...

 

Откакто се срещнах... С Душата...

На всички злодеи... Простих...

Изкупих им, даже вината...

И после зачеркнах... Изтрих..!

 

Откакто се срещнах... С Душата...

Разбрах, че Светът се руши...

Затова ѝ дарих... Свободата...

Да ме среща, със сродни Души..!

 

Откакто се срещнах... С Душата...

Получих от нея... Любов...

Чиста... Тъй, както в децата...

Макар, че Светът... Е суров..!

 

Откакто се срещнах... С Душата...

Животът ми стана... По-лек...

Ценя всеки миг... На Земята...

И това ме превръща... В Човек..!

 

Откакто се срещнах... С Душата...

Преследвам... Големи мечти...

Отключила в мен... Сетивата...

Прогледнах..! През други... Очи..!

 

Откакто се срещнах... С Душата...

Сърцето ми спря да кърви...

Отворих широко вратата...

И просто ѝ казах... "Върви".!!!

 

Калоян Христов©️

(Chris Heart)

23.10.2023

London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??