През други... Очи...
Откакто се срещнах... С Душата...
На всички злодеи... Простих...
Изкупих им, даже вината...
И после зачеркнах... Изтрих..!
Откакто се срещнах... С Душата...
Разбрах, че Светът се руши...
Затова ѝ дарих... Свободата...
Да ме среща, със сродни Души..!
Откакто се срещнах... С Душата...
Получих от нея... Любов...
Чиста... Тъй, както в децата...
Макар, че Светът... Е суров..!
Откакто се срещнах... С Душата...
Животът ми стана... По-лек...
Ценя всеки миг... На Земята...
И това ме превръща... В Човек..!
Откакто се срещнах... С Душата...
Преследвам... Големи мечти...
Отключила в мен... Сетивата...
Прогледнах..! През други... Очи..!
Откакто се срещнах... С Душата...
Сърцето ми спря да кърви...
Отворих широко вратата...
И просто ѝ казах... "Върви".!!!
Калоян Христов©️
(Chris Heart)
23.10.2023
London
© Калоян Христов All rights reserved.