10.06.2020 г., 19:49 ч.  

През дъжда 

  Поезия » Любовна
514 1 1

Аз съм тук
Ти си някъде там
А между нас е само дъжда

 

А дъждът се спуска като тежка 
Многотонна водна врата
Врата за всичко навън
Врата срещу всеки със страх

 

Ще ни пусне тя само голи 
Само голи без страх
Само голи без срам
За да се срещнеме там

Там нейде в дъжда

 

И там...

Там ще влезем в един нов свят
Нов свят под искряща дъга
Дъгата на всяка сбъдната мечта
Мечта за красота, любов, доброта...

 

И тогава дъждът
Дъждът ще се превърне в стена

Стена от мълнии и блестяща вода
Стена, крепостна, пазеща нас
Пазеща ни  от всичко отвъд
 

© М В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??