7.05.2008 г., 7:55 ч.  

С любов в сърцата 

  Поезия » Любовна
2068 0 23

Измѝсли ме като невинно цвете,

нарече ме с различни имена...

Така пораснах тайно във ръцете ти –

енигма станах, призрачна жена.

 

Но знам, че няма бъдеще пред нас

и клетвените думи са измама.

Съдбата ни, застанала в анфас,

превърна нашата любов във драма.

 

Рисувай ме. Създавай ме сега –

в мига е и началото, и краят.

Една любов живее и така,

когато две сърца я пожелаят.

 


 

 

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??