4.07.2017 г., 16:10 ч.

През преплетени приказки 

  Поезия » Любовна, Философска, Оди и поеми
693 0 0

През праг прекрачвам,
проклинам призраци сиви;
празни приказки очаквам
от празни души плашливи.

 

Прибирам прибързано пешки,
привързвам паднали герои
от играта за душите човешки,
де сълзи се леят на алени порои.

 

Обич приплъзва плахо в нощта
със свещ, топлина, прошка и сила,
затваря студените очи на смъртта;
в играта за душата коя ли е била?

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??