8.10.2009 г., 17:32 ч.

През сълзи усмихни се 

  Поезия » Любовна
847 0 2

Дори когато си тъжен, се усмихни.

Дори когато плачеш, през сълзи усмихни се.

Дори цялото нещастие да е върху твоите рамена,

вдигни високо глава и се усмихни.

 

 

Не крий усмивката си,

прави те по-красив.

Не крий сълзите си,

правят те по-силен.

 

 

Дори да няма никаква утеха,

през сълзи усмихни се!

Дори да няма кой да те разбере,

през сълзи усмихни се.

Дори да си самотен и тъжен,

през сълзи усмихи се.

 

Виж с очите си слънцето как блести,

отвори душата си и ще видиш, че и тя трепти.

 

Забрави тъгата...

Остави самотните дни зад гърба си.

Нека слънцето изгрее сега.

 

© Цветелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??